Grosvenor tables

The exclusiveness of everlasting quality

Goede verhalen gaan nooit verloren. Hetzelfde geldt voor een tafel van Grosvenor®. De liefde voor perfectie, het exclusieve design en de robuuste kwaliteit waarborgen een extreem hoge, duurzame kwaliteit. Elke Grosvenor® heeft daarom een levenslange garantie op de constructie.

Met elke nieuwe tafel of serie tafels creëren we een nieuw hoofdstuk in het Grosvenor® verhaal.

We gaan regelmatig op zoek naar nieuwe, unieke verhalen, die weer leiden tot een nieuwe Grosvenor® tafel. Op onze website, Facebook, Linkedin en Instagram pagina delen we die verhalen en ons unieke actuele aanbod.

Sommige Grosvenor® zijn wat breder verkrijgbaar, afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare materialen. Een verhaal met meerdere hoofdstukken. Desalniettemin zijn ook deze tafels uniek dankzij de handmatige bewerking van de tafelbladen en stoere kleurenopties voor het gecoate onderstel. Van geen enkele Grosvenor® tafel vindt u een tweede.

Tafels met het verhaal van Lightvessel No. 8

De Noordzee is een woelige zee die het uiterste vraagt van schippers. Gevaarlijke stromingen en zandbanken leidden vroeger regelmatig tot schipbreuken.

Lightvessel No. 8 was een varende vuurtoren die schippers voor onheil behoedde voor de beruchte zandbank Kentish Knock voor de monding van de Thames. De materialen van dit schip inspireerde ons tot deze tafel.

ONTDEK HET HELE VERHAAL

Het verhaal zit in het materiaal

The trophy of your hunt

Elke Grosvenor® vertelt een verhaal. Dit verhaal is opgetekend in een brochure met echtheidscertificaat dat u bij uw tafel ontvangt. Zo kunt u het verhaal uw tafel delen met uw gasten. En dat ontlokt ongetwijfeld weer andere verhalen. En zo vormt uw Grosvenor® tafel het hart van memorabele ontmoetingen en bijeenkomsten.

Een echte Grosvenor® is er in verschillende prijsklassen:

Salon table price indication: € 5.610,-/9.665,- (excl. VAT)

Conference table price indication: € 6.606,-/11.622,- (excl. VAT)

Dining table price indication: € 6.599,-/11.481,- (excl. VAT)

Restaurant table price indication: € 5.710,-/9.548,- (excl. VAT)

Office desk price indication: € 5.761,-/9.984,- (excl. VAT)

Grosvenor® tables

Postadres:
Sexbierumerstraat 52
8913 GK Leeuwarden

Bezoekadres: (op afspraak)
Voltastraat 5
8912 AE Leeuwarden

Let's create a story together

Get in contact:

Follow our stories

Grosvenor® | Disclaimer | Privacy | Verkoopvoorwaarden