Tabletops

Sleepers from the Trans Continental Railroad

De verhalen die we zoeken, schuilen in de materialen die we gebruiken. Hout met een specifieke herkomst. Opgedoken artefacten van scheepswrakken. Materialen uit paleizen of die gevonden zijn tijdens een expeditie. Alles is mogelijk, zolang ze maar verhalen onthullen die verteld willen worden.

De verhalen die we vinden, vertalen we naar een uniek tafelblad en bijpassend onderstel. Door de uniciteit van de materialen die we gebruiken, is elk type Grosvenor® tafel slechts in een beperkte oplage beschikbaar. En van veel van onze tafels is er zelfs maar een op de wereld.

Wagon shelves from the Siberian Express

De tafelbladen gemaakt van deze wagonplanken herbergen een stoer en ruig verleden. De wagons – waarvan de zware lasten zicht tekenden in het hout – trotseerden de barre tochten door het koude klimaat van Siberië.

Deck shelves from Lightvessel No. 8

Grosvenor® tafels van de Lightvessel No. 8 edition hebben een uniek tafelblad van het oude dekhout waar de Lightvessels mee uitgevoerd zijn. Natuurlijk hebben we het hout voorzien van een prachtige glossy laag, waar geen scheepslak tegenop kan. Dat maakt het verhaal van uw tafel compleet!

Grosvenor® tables

Postadres:
Sexbierumerstraat 52
8913 GK Leeuwarden

Bezoekadres: (op afspraak)
Voltastraat 5
8912 AE Leeuwarden

Let's create a story together

Get in contact:

Follow our stories

Grosvenor® | Disclaimer | Privacy | Verkoopvoorwaarden