The Story of Grosvenor

Exclusive tables that come with a unique story

Een tafel is de plaats waar verhalen worden gedeeld. Mooie verhalen, persoonlijke verhalen, sterke verhalen, liefdesverhalen, avonturen. Dit inspireerde ons om tafels te creëren die een verhaal op zich zijn.

 Voor elke tafel zetten we een aantal creatieve geesten bij elkaar: designers, schrijvers, kunstenaars, vakmensen. Samen gaan we op jacht naar een verhaal. Vandaar ook onze naam: Grosvenor. Deze adellijke Franse en Engelse naam komt van ‘Le Grand Veneur’ en betekent letterlijk ‘de Master Huntsman’.

De verhalen die we zoeken, schuilen in de materialen die we gebruiken. Hout met een specifieke herkomst. Opgedoken artefacten van scheepswrakken. Materialen uit paleizen of die gevonden zijn tijdens een expeditie. Alles is mogelijk, zolang ze maar verhalen onthullen die verteld willen worden.

De verhalen die we vinden, vertalen we naar een uniek tafelblad en bijpassend onderstel. Door de uniciteit van de materialen die we gebruiken, is elk type Grosvenor® tafel slechts in een beperkte oplage beschikbaar. En van veel van onze tafels is er zelfs maar een op de wereld.

Een echte Grosvenor® is er in verschillende prijsklassen:

Salon table price indication: € 5.610,-/9.665,- (excl. VAT)

Conference table price indication: € 6.606,-/11.622,- (excl. VAT)

Dining table price indication: € 6.599,-/11.481,- (excl. VAT)

Restaurant table price indication: € 5.710,-/9.548,- (excl. VAT)

Office desk price indication: € 5.761,-/9.984,- (excl. VAT)

Grosvenor® tables

Postadres:
Sexbierumerstraat 52
8913 GK Leeuwarden

Bezoekadres: (op afspraak)
Voltastraat 5
8912 AE Leeuwarden

Let's create a story together

Get in contact:

Follow our stories

Grosvenor® | Disclaimer | Privacy | Verkoopvoorwaarden